BRFK XIII. kerület ÁSZER ülés

2019. május 15-én 09:00 órától a BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nagytermében megrendezésre került a Bp. XIII. kerület éves ÁSZER ülése.

A megbeszélésen jelen voltak a kapitányság és az önkormányzat vezetői, osztályvezetői, a kormányhivatal munkatársai, a közterület-felügyelet és a polgárőrség képviselői, valamint a kerületi általános- és középiskolák igazgatói, pszichológusai.

Németh Mónika c. r. alezredes bűnmegelőzési előadó köszöntötte a megjelenteket és ismertette az értekezlet témáját.

Először Németh Borbála iskolai szociális munkás tartott előadást az iskolai és utcai szociális munkáról, jogszabályi előírásokról, iskolai problémákról, majd ezt követően dr.  Molnár Zsolt szakmai vezető, az ERGO Budapesti Áldozatsegítő Központ munkatársa ismertette a résztvevőkkel a szervezetben bekövetkezett változásokat, az áldozatsegítés lehetőségeit.

Ezt követően a meghívottak és az előadók kötetlen beszélgetése következett, majd Paál Péter György r. ezredes, kapitányság-vezető úr fűzött észrevételeket az előadások témáihoz, és köszönetet mondott a jelenlévőknek, tekintettel arra, hogy kapitányságuk a fővárosi kerületek rangsorában az előkelő 9. helyezést érte el, ami az érintettek támogatása nélkül nem sikerülhetett volna.

                

Close Menu